Помилка Сайт Заблоковано


Помилка Сайт Заблоковано

Для нас важливо інформувати мешканців про події, які відбуваються в житті громади. Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21 травня 1997 року визначається система місцевого самоврядування держави, зокрема сутність сільської ради. Сільська рада є органом місцевого самоврядування, що представляє сільську територіальну громаду та здійснює від її імені та в її інтересах функції та повноваження місцевого самоврядування, визначені законодавством України.

сільска рада

Секретар сільської, селищної, міської ради не може суміщати свою службову діяльність з іншою посадою. За результатами завершення процесу децентралізації та проведення місцевих виборів 25 жовтня 2020 року до Заслучненської територіальної громади доєдналися ще 7 населених пункти Великозозулинецької та Котюржинецької сільських рад. Ми ставимо перед собою чіткі завдання щодо забезпечення повної прозорості та відкритості у своїй ружинська рда роботі, поданні достовірної інформації про важливі події в громаді, ознайомленні з офіційними документами сільської ради . Дітки громади отримають солодощі за сприяння Білківського сільського голови Василя Зейкана, братів Станко та депутата обласної ради Івана Савка. На цьому сайті ви дізнаєтесь про успіхи і проблеми сільської ради, чим сьогодні живе Піщанська територіальна громада, плани на майбутнє та перспективи розвитку.

Сподіваємось, що наш сайт стане для вас інформативним, корисним і цікавим. Суб’єктами добровільного об’єднання територіальних громад, згідно з частиною першою статті three Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» (далі – Закон), є суміжні територіальні громади сіл, селищ, міст. Пожежна небезпека пічного опалення та правила пожежної безпеки при використанні його у побуті Порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення — досить поширена…

До Уваги!

На нашому сайті ви можете ознайомитися з історією регіону, дізнатися про структури управління ради, про діяльність, а також ознайомитися з правовими документами. Вітаємо Вільхівську громаду та всіх причетних з Днем місцевого самоврядування. Є народовладдя, законність, гласність, поєднання місцевих і державних інтересів. При значній перерві в електропостачанні активується робота Пунктів Незламності, що облаштовані з метою безпеки під час тривалого відключення електроенергії та тепла. До її складу тоді увійшло 14 сільських населених пункти Заслучненської, Глібківської та Малоклітнянської сільських рад.

Засідання Постійної Комісії З Питань Бюджету, Фінансів, Соціально Економічного Та Культурного Розвитку

Бажаємо Вам мирного неба над головою і нехай здійсняться всі Ваші задуми! Зичимо Вам успіхів у професійній діяльності, щоб поруч з Вами завжди йшли віра і надія, оптимізм, впевненість сил та натхнення. 12 грудня 2022 року рішенням № 2 виконавчого комітету Городківської сільської ради схвалений та переданий на розгляд чергової сесії проєкт рішення Городківської сільської ради « Про бюджет Городківської сільської територіальної громади на 2023 рік» . Вирішує за дорученням сільського голови або ради інші питання, пов’язані з діяльністю ради та її органів.Секретар сільської ради може за рішенням ради одночасно здійснювати повноваження секретаря виконавчого комітету відповідної ради.

Голова Ова Ввів У Дію Чергові Рішення Ради Оборони Області

Ми впевнені, що в нашому краї Ви знайдете багато друзів та надійних партнерів для бізнесу. Спільними зусиллями ми зможемо отримати вагомі результати у майбутньому для економічного зростання та благополуччя громади. Вітаю Вас на офіційному веб-сайті Піщанської сільської ради. Розпочалися підготовчі роботи з поточного ремонту дороги, яка з’єднує село Фонтанка та село Олександрівка. За сприятливих погодних умов роботи будуть завершені в грудні 2022 року….

Від імені сільського голови, апарату сільської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть вітання з Днем народження. Бажаємо міцного здоров’я, особистого щастя, злагоди, чудового настрою, родинного затишку та добробуту. Нехай ніколи не вичерпується Ваша особиста людська відкритість та прагнення прийти на допомогу всім, хто її потребує.